Direct naar inhoud

Groepsexpositie bij Libra R&A

Van 20 januari tot en met 11 april 2017 exposeren Tonny Broers, Janet Vlasblom, Dianne Derks, Anny van Hooff als groep hun werk bij Libra Revalidatie & Audiologie. Daarnaast is er werk te zien van beeldend kunstenaar Marianne van den Berg.

De leden van de groep schilderen ruim 10 jaar met elkaar. Ieder van hen heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het werk varieert van abstract tot figuratief.

Ook schilderen enkelen in opdracht voor familie en vrienden. De schilders gebruiken acrylverf, olieverf en andere materialen en werken met de kwast en het paletmes.

Marianne van den Berg
Beeldend kunstenaar, Marianne van den Berg heeft een hoofd vol idee├źn en een koffer vol passie en enthousiasme. Tekenen en schilderen is altijd al haar ding geweest. Zij volgde studies aan de Design Academy in Eindhoven en de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Tegenwoordig is zij te vinden als zelfstandig ondernemer onder de naam M-plooi. M-plooi staat voor betaalbare en unieke kunst zoals handgemaakte beelden en persoonlijke gedenkmonumenten voor binnen of buiten.

Bezoek de expositie
Bent u nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Bezoekadres: Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark, Professor Stoltehof 3, 5022 KE Tilburg (gangen op de begane grond).

Meer informatie vindt u in de folders bij de hoofdingang.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Leijpark
Drie tot vier keer per jaar is er een expositie van uiteenlopende kunstwerken te zien op de locatie Leijpark. Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De kunstcommissie van de locatie Leijpark stelt ieder kwartaal een nieuwe kunstcollectie samen.