Direct naar inhoud

Nieuws

Libra ondertekent overeenkomst voor nieuw EPD

Woensdag 27 september tekende Libra de overeenkomst met NEXUS, onze nieuwe leverancier voor het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Dit is de eerste mijlpaal in het proces naar een nieuw EPD. Door te kiezen voor NEXUS als nieuwe EPD-leverancier zet Libra een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en digitalisering van de zorg.
Bekijk bericht

Als wakker worden niet vanzelf gaat

Het VIN symposium: Als wakker worden niet vanzelf gaat, vraagt aandacht voor het unieke zorgconcept dat binnen de keten in Nederland plaatsvindt. Het symposium staat in het teken van de ketenzorg, te weten de ziekenhuizen, het revalidatiecentrum voor de Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) en de verpleeghuizen voor de Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN).
Bekijk bericht

CZ TTM Wandeltocht

Afgelopen zaterdag 23 september hebben wij namens Livit Ottobock Care en Libra R&A met 8 oud-revalidanten deelgenomen aan de Tilburg Ten Miles wandelafstanden 3,5 miles en 2 miles. Na een wervingsronde via Livit Ottobock Care hadden we een groep enthousiaste oud-revalidanten bij elkaar gekregen die met ons de uitdaging aan wilde gaan.
Bekijk bericht

Werkzaamheden Castiliëlaan

Vanaf maandag 18 september tot en met 22 december zijn er werkzaamheden op de Castiliëlaan in Eindhoven bij locatie Blixembosch. Om de bereikbaarheid van de woningen en bedrijven te kunnen blijven waarborgen tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld.
Bekijk bericht

Gezocht! Verbindende motivator als voorzitter Cliëntenraad

De cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie bestaat uit 9 leden en vormt een brede vertegenwoordiging van de cliëntenpopulatie uit de regio's Tilburg en Eindhoven. De cliëntenraad vergadert gemiddeld één keer per maand (op maandagavond) in Eindhoven. Voor de positie van voorzitter zijn we op zoek naar een verbindende motivator.
Bekijk bericht

Theory of Mind: ToM training

Libra gaat ook dit najaar weer een Theory of Mind (ToM) training aanbieden. Doelgroep van deze training is kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar en hun ouders in de regio Breda, Tilburg en Eindhoven. De data van de intake zijn: donderdag 21 en 28 september 2023. De training is 4 keer aan het eind van 2023 en 4 keer in het begin van 2024. De data van de training worden bij de deelnemers bekendgemaakt.
Bekijk bericht

Themabijeenkomst DCD

De themabijeenkomst DCD is bedoeld voor kinderen (vanaf + 8 jaar) en jongeren met DCD met hun ouders, broers en zussen, leerkrachten en alle anderen die betrokken zijn bij de opvoeding, het onderwijs en begeleiding en/of behandeling.
Bekijk bericht

Inloopspreekuur NAH

Heeft u vragen met betrekking tot NAH of behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u in gesprek met NAH ervaringsdeskundigen.
Bekijk bericht

Earopener 2023

De Earopener komt er weer aan. Het evenement waarin we ouders/verzorgers en leerkrachten/mentoren van onze kinderen met een gehoorverlies de kans geven zich te verdiepen in slechthorende leerlingen in de klas.
Bekijk bericht

Nu te bewonderen op locatie Blixembosch: De Parel van Brabant

Sinds enkele weken sieren prachtige natuurfoto’s de hoofdgangen van locatie Blixembosch. De foto's zijn gemaakt door de fotowerkgroep IVN Heeze-Leende en tot half september te bekijken.
Bekijk bericht